Trupa CARGO invită fanii și iubitorii muzicii rock din Constanţa la concertul caritabil cu ocazia Zilei Internaţionale de Conştientizare a Autismului.
Cargo au susţinut Campania Music for Autism din anul 2014, iar 2015 au fost devenit Ambasadorii Music for Autism in cadrul Festivalului Metalhead Meeting Bucureşti.

Alatura-te de Campania Music for Autism şi Constanţa Altfel – Asociaţia Civică „Pentru Constanţa”, sâmbătă 23 aprilie ora 21.30 în Club Phoenix Constanţa să asculţi piese precum: “Ziua Vrăjitoarelor”, “Anarhia”, “Dacă ploaia s-ar opri”, “Aproape de Voi” .

Music for Autism, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copii cu autism si alte dizabilitati, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.
Fondurile strânse timp de 3 ani au ajutat la realizarea unui mini-laborator de cofetărie-patiserie pentru integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilităţi din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Albatros” Constanţa, la realizarea unei sali de stimulare senzoriala in Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Maria Montessori” Constanta şi la susţinerea unor terapii prin hipoterapie Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia.

Scopul viitor al Campaniei ” Music for Autism” este de a realiza o sală de muzică pentru copiii cu dizabilităţi din Centrele Şcolare pentru Educaţie Incluzivă din Constanţa..

https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania

Preţ bilet: 55,00 lei

REZERVARI: 0730 617 787