„Cerere în căsătorie” de A.P. Cehov, în regia lui Victor Olăhuț, are în distribuție pe Florentina Năstase, George Constantinescu și Valentin Terente.
Punerea în scenă este inedită, prin ritmul alert și decorul minimalist. Fâsticeala și nehotărârea lui Ivan Vasilievici Lomov care vine la vecinul său, Stepanovici Ciubukov, să o pețească pe fiica acestuia, Natalia Stepanovna, gâlceava iscată, pe nepusă masă, între fată și pețitor și căreia i se alătură, dintr-o dată, și tatăl fetei, accidentul lui Ivan Vasilievici, spaima Nataliei și a lui Ciubukov, împăcarea și finalul fericit se succed în secvențe rapide, care țin tensiunea și alimentează comicul. Comicul este accentuat, de altfel, și de felul în care cei trei actori se raportează la emoțiile pe care le trăiesc protagoniștii poveștii.
Regizorul Victor Olăhuț este inițiatorul caravanei „Cultură-n șură”, un proiect ce și-a propus să reintroducă pe harta culturală a țării locuitorii de la sate.

Florentina Năstase (Natalia Stepanovna) a absolvit, în anul 2008, Facultatea de Teatru și Televiziune a Universității Babeș Bolyai din Cluj Napoca, iar în prezent este actriță la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești, unde a interpretat roluri în nu mai puțin de doisprezece spectacole. La București, mai poate fi văzută în spectacolul „Fisura”.
George Constantinescu (Ivan Vasilievici Lomov) este fondatorul Teatrului de Artă București, pe scena căruia joacă în șase spectacole. George Constantinescu este protagonistul one-man-show-ului maraton „Pam-Pam”, de 25 de ore, un monolog realizat după pamfletele lui Constantin Tănase. În 2015, George Constantinescu a primit Premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul Gleb din spectacolul „Dureri fantomă”, la Maratonul Teatrului Independent Bucharest Fringe.
Valentin Terente (Stepanovici Ciubukov) este actor la teatrul Maria Filoti din Brăila și are la activ peste 37 de roluri din dramaturgia clasică dar și contemporană.

Teatrul de Artă București (TAB) este o companie de teatru, un proiect independent și curajos, născut în aprilie 2010, din iniţiativa unui tânăr actor, alături de actori talentaţi, susţinută de artişti cu renume.

În ultimii doi ani, spectacole ale Teatrului de Artă București au fost premiate la Festivalul Undercloud 2014 (Tudor Aaron Istodor – Premiul pentru interpretare masculină în spectacolul Voyeur) și la Maratonul Teatrului Independent Bucharest Fringe 2015 (George Constantinescu – Premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul Gleb, în spectacolul Dureri fantomă).

Teatrul de Artă București a găzduit o parte din spectacolele Maratonului Teatrului Independent – Bucharest Fringe precum și Show-case „Best of Gala Hop”, gala tinerilor actori independenți, iar în luna noiembrie a găzduit trei spectacole în cadrul Festivalului Național de Teatru Independent.

Joi, 14 ianuarie 2016, ora 20,oo: Teatrul de Artă București pe scena clubului Doors.

Prețul unui bilet este 30 de lei.
Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22