Iubitorii muzicii folk sunt rugaţi să nu lipsească la concertul caritabil susţinut de Marius Baţu, Daniel Iancu, Vali Petcu şi Mariana Butnaru, sâmbătă 27 februarie 2016, orele 21.30, în Club Phoenix Constanţa. Promitem că va fi o seară plină de muzică bună, melodii care ne vin în minte la tot pasul şi bună dispoziţie.

Music for Autism, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copii cu autism si alte dizabilitati, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.

Fondurile strânse timp de 3 ani au ajutat la realizarea unui mini-laborator de cofetărie-patiserie pentru integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilităţi din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Albatros” Constanţa, la realizarea unei sali de stimulare senzoriala in Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Maria Montessori” Constanta şi la susţinerea unor terapii prin hipoterapie Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia.

Scopul viitor al Campaniei ” Music for Autism” este de a realiza o sală de muzică pentru copiii cu dizabilităţi din Centrele Şcolare pentru Educaţie Incluzivă din Constanţa.

REZERVARI: 0730.617.787