Salut! Sunt Marcel, sunt ştrengar născut în perioada comunistă la Arad şi împreună cu prietenii de la Asociaţia pentru fotografie S16 Vision, vă invităm la Restaurantul Ana şi Ion din Bulevardul Tomis nr. 17 unde, începând cu 21.07.2016 orele 19:00 – când va avea loc vernisajul – şi până pe 01.08.2016, veţi putea viziona câteva zeci de cadre cu mine în Constanţa şi împrejurimile ei.

Am fost surprins de către fotograful meu personal Viorel Papu în locaţii superbe din Constanţa, cum ar fi Fântâna Dragonului, Cazino-ul, Vila Şuţu, mai altfel cum ar fi Ruina Energia dar şi în jurul Constanţei – la Techirghiol, Tuzla, Neptun etc.

Cu ajutorul acestor imagini, sper să nu uităm de locurile pe lângă care trecem zi de zi, locuri care fac parte din viaţa noastră şi care ne arată atât sensul din care venim cât şi direcţia în care ne ducem.

Te aşteptăm joi, 21.07.2016, orele 19:00, la vernisaj, pe terasă La Ana şi Ion, unde bucătarii Paul Băcilă si Ovidiu Cherametli ne vor delecta cu minunate canapele şi tartine, cu pulpe de la diferite animale, ouă de păsări şi peşti, mini tarte de fructe, răcorindu-ne cu limonadă şi apă plată.

Toate acestea se vor servi la liber cu ocazia vernisajului, între orele 19:00-20:00 iar vizionarea fotografiilor se va face la liber pe tot parcursul expoziţiei.