Filmul de miercuri, 6 aprilie, ora 20.00 la Doors Club

VIATA TA ESTE IN BATAIA PUSTII.

Un telefon poate schimba viața unui om. Uneori, îi poate chiar pune capăt. Acesta este cazul agentului de publicitate Stu Sheppard (Colin Farrell), care este sechestrat într-o cabină telefonică de un necunoscut care îl amenință la telefon că îl va împușca dacă închide.

Ce faci atunci când auzi un telefon public sunând ? Deși știi bine că nu pe tine te caută, primul impuls este acela de a răspunde. Un telefon sunând cere un răspuns. Dar, răspunzând, Stu se trezește prins într-un joc misterios și periculos. Un interlocutor necunoscut (Kiefer Sutherland) îl amenință cu moartea dacă închide telefonul.

Un act de violență petrecut în imediata apropiere a cabinei telefonice atrage atenția polițiștilor, care sosesc la fațța locului, fiind convinși cãă Stu este cel periculos, și nu interlocutorul său invizibil.

Cãăpitanul Ramey (Forest Whitaker) încearcă să-l convingă să iasă din cabina telefonică. Ceea ce, însă, Ramey nu știe, este că toți cei prezenți la fata locului – echipa sa de polițiști, reporterii veniți în căutare de senzațional, soția lui Stu, Kelly și prietena sa, Pamela – sunt în vizorul armei interlocutorului necunoscut.

Pe măsură ce timpul trece, Stu, întruchiparea necinstei și imoralității, este nevoit să treacă printr-o transformare morală. Din punct de vedere emoțional, necunoscutul îl domină. Minciunile lui Stu nu-i mai sunt de nici un folos. În schimb, el trebuie să își sondeze adâncimile sufletului pentru a găsi tăria de a-l învinge pe interlocutorul său, făcând jocul să fie și mai periculos.

Fox 2000 Pictures prezintã Phone Booth / Cabina telefonică, o producție Zucker / Netter, în regia lui Joel Schumacher. Scenariul este realizat de Larry Cohen. Producători sunt Gil Netter și David Zucker, iar producătorul executiv este Ted Kurdyla. Imaginea este semnată de Matthew Libatique, scenografia de Andrew Laws, iar montajul de Mark Stevens. Supervizorul efectelor speciale este Michael Fink, iar cel al efectelor de machiaj Gordon Smith. Creator de costume este Daniel Orlandi. Coloana sonoră este compusã de Harry Gregson-Williams.

Un thriller realizat de Joel Schumacher (Clientul / The Client, Dublura / Bad Company).

Proiect susținut de Mișcarea Culturală Constanța.

Intrarea libera