Flautul fermecat (conform titlului original Die Zauberflöte) este o operă în două acte a cărei muzică a fost compusă de Wolfgang Amadeus Mozart pe un libret scris în limba germană de J.E. Schikaneder. Premiera absolută a operei a avut loc la Viena, la „Burgtheater”, la data de 30 septembrie 1791, sub conducerea muzicală a compozitorului.

Premiera la Constanţa a avut loc pe 15 Iunie 2014.

Regia artistică: ŞTEFAN MUNTEANU

Scenografia:  ADRIANA URMUZESCU

Sambata, 16 Februarie, începând cu ora 18:30 sunteți invitați în sala teatrului la opera FLAUTUL FERMECAT de W.A. Mozart.

Soliști: DORU IFTENE, MARIUS EFTIMIE, LAURA EFTIMIE, SILVIA SIMIONESCU, CONSTANTIN ACSINTE, GEORGIANA MEDELEANU, ELENA ROTARI debut, STELA SÎRBU, LUCIA MIHALACHE, MARIA CERNAT, MAGDA MARCU, GABRIELA DOBRE, ANTON ZIDARU, CĂTĂLINA POSTOLACHE, IULIA LEPĂDATU, ELENA PĂUNESCU, LAURENŢIU SEVERIN, BOGDAN OCHEŞEL, ADRIAN BĂDILĂ, MĂDĂLIN BĂLDĂU, CRISTIAN PARMAC, PETRE BULGARU, ANDREI BĂICAN.

Dirijor RADU CIOREI

Preţ bilete:  8 lei pentru copii şi elevi, pe baza carnetului de elev vizat la zi; – 15 lei pentru pensionari şi studenţi, pe baza talonului de pensie şi a carnetului de student vizat la zi; – 20 lei, 25 lei, 30 lei, 40 lei, în funcţie de locul ocupat în salǎ.

Rezervări: 0241.481.460