Flautul fermecat (conform titlului original Die Zauberflöte) este o operă în două acte a cărei muzică a fost compusă de Wolfgang Amadeus Mozart pe un libret scris în limba germană de J.E. Schikaneder. Premiera absolută a operei a avut loc la Viena, la „Burgtheater”, la data de 30 septembrie 1791, sub conducerea muzicală a compozitorului.

Premiera la Constanţa a avut loc pe 15 Iunie 2014.

Regia artistică: ŞTEFAN MUNTEANU

Scenografia:  ADRIANA URMUZESCU

Solişti: DORU IFTENE, MARIUS EFTIMIE, LAURA EFTIMIE, SMARANDA DRĂGHICI, CONSTANTIN ACSINTE, SILVIA SIMIONESCU, MIHAELA IONESCU, STELA SÎRBU, LUCIA MIHALACHE, MARIA CERNAT, MAGDA MARCU, GABRIELA DOBRE, ANTON ZIDARU Bucureşti, CĂTĂLINA POSTOLACHE, IULIA STĂNEI, ELENA PĂUNESCU, BOGDAN OCHEŞEL, LAURENŢIU SEVERIN, ANDREI BĂICAN, IULIAN BRATU, ADRIAN BĂDILĂ, MĂDĂLIN BĂLDĂU, CRISTIAN PARMAC, PETRE BULGARU

Dirijor RADU CIOREI

Preţ bilete:  8 lei pentru copii şi elevi, pe baza carnetului de elev vizat la zi; – 15 lei pentru pensionari şi studenţi, pe baza talonului de pensie şi a carnetului de student vizat la zi; – 20 lei, 25 lei, 30 lei, 40 lei, în funcţie de locul ocupat în salǎ.

Rezervări: 0241-481460