Maternitatea este locul în care iau naștere magiile vieții, este o feerie, un tărâm miraculos, care face totul posibil, un loc în care fiecare dintre noi are prilejul să ajungă cel puțin o dată în viață pentru a putea aduce pe lume toată averea pe care o deține și căruia își va dedica întreaga existență efemeră.
Totuși, deși maternitatea ne oferă acest privilegiu, există o barieră care nu ne lasă să pășim cu sufletul deschis peste pragul care aduce farmec vieții noastre. Aceasta este reprezentată de gândul la situațiile precare din spitale și la condițiile care contrabalansează calitatea extraordinară a medicilor dăruiți cu pasiune acestei cauze.
De aceea, noi, studenții de la Facultatea de Medicină am înțeles că sistemul medical este într-o continuă dezvoltare și împreună cu Comunitatea Elenă Elpis Constanța și cu susținerea Domnului Profesor Universitar Doctor Tica Vlad Iustin, Șef de Secție al Clinicii de Obstetrică-Ginecologie I, apelăm la voi, oamenii cu suflet frumos, pentru a face un prim pas împreună.

Cu această ocazie, avem plăcerea de a vă invita să luați parte la spectacolul caritabil “Împreună pentru viitor” ce va avea loc joi, 23.mai.2019, ora 18.30, la teatrul ELPIS, cu participarea:
• Ansamblului Elpis;
• Ansamblului Brâulețul;
• Studenților Facultății de Arte Constanța, specializarea Interpretate muzicală-canto.
• Elevilor de la Liceul cu Program Sportiv;
• Total Dance;
• Elevilor clasei de balet a Liceului de Arte “Regina Maria”;
Biletul este 100 lei, iar fondurile strânse vor fi donate Maternității Spitalului Județean.
Date de contact: Boncu Simona- 0762111905
Benza Iuliana-0735898795
Oance Gabriela- 0720725593
De asemenea puteți face donații și în contul: ro34 pirb 1404 7757 0400 1000
Vă anunțăm cu drag că în cadrul evenimentului va avea loc și o degustare de vinuri realizată de cramele Histria si Darie, o licitație cu vinuri care nu se mai găsesc pe piață la momentul actual și o mică surpriză dulce pentru iubitorii de prăjituri.