Sâmbătă, 04 martie, începând cu ora 19.00 sunteți invitați la o selecție de marțișoare pe portativ.

Solişti 

GABRIELLE MOUHLEN   Italia

IONUŢ PASCU   Bucureşti

ELENA ROTARI, LAURA EFTIMIE, STELA SÎRBU

SMARANDA DRĂGHICI, LUCIA MIHALACHE

RĂZVAN SĂRARU, DORU IFTENE, MARIUS EFTIMIE

Conducerea muzicală

GHEORGHE STANCIU

Gabrielle-MouhlenGABRIELLE MOUHLEN Soprană

Născută în Olanda, Gabrielle Mouhlen începe de timpuriu studiile muzicale, flautul fiind prima preocupare şcolară. Îndrăgostită de operă, se îndreaptă la vârsta adolescenţei spre canto liric, urmând cursurile Conservatorului Regal din Haga iar apoi New Opera Academy pe care o absolva  cu „Magna cum Laudae”. Urmează multiple cursuri de perfecţionare în Italia, întrunind înaltele aprecieri atât din partea profesorilor cât şi a criticilor de specialitate şi de aici începe lungul drum spre cariera artistică.

A cântat pe mai toate scenele importante din Europa, Asia şi S.U.A., sub bagheta renumiţilor dirijori Daniele Agiman, Stefano Gioroli, Martin van der Brugge, Marco Bons, Lorenzo Tazzieri, Gianluca Martinenghi, ş.a. Important este faptul că debutul absolut în rolul Violettei din Traviata i-a purtat paşii pe meleaguri româneşti la Opera Naţională din Timişoara în 2008 şi de atunci a dat viaţă unor importante  roluri principale pornind  cu repertoriu de la Monteverdi  către Wagner.

A fost şi este invitată să cânte în importante Festivaluri internaţionale de Operă în organizarea „Opera Classica Europa”.

Soprana Gabrielle Mouhlen are în palmares şi un bogat repertoriu vocal-simfonic din creaţia compozitorilor: L. van Beethoven, G. Rossini, H. Berlioz, G. Faure, R. Strauss, Villa – Lobos, ş.a.

 

 

Ionut-Pascu-242x300IONUŢ PASCU  Bariton

A absolvit Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti la clasa prof. Dorin Teodorescu şi la clasa de regie a lui Hero Lupescu. După terminarea studiilor, timp de 3 ani, a fost solist  al Operei constănţene, după  care devine solist al Operei Naţionale Bucureşti şi să revină pe băncile Universităţii bucureştene pentru a studia de data aceasta dirijatul de orchestră la clasa maestrului Cristian Brâncuşi. A participat timp de 2 ani la Milano la cursurile de masterat ale dirijorului Vittorio Parisi.

Ca solist are un repertoriu vast, cuprinzând roluri diverse pe care le-a cântat pe numeroase scene atât din ţară cât şi din străinătate: Olanda, Canada, Australia, Coreea de Sud, Ungaria, Albania, Italia, Israel, Rusia şi Germania. A dirijat Orchestra de Cameră Radio, Filarmonicile din Bacău, Constanţa, Opera din Skopje şi Tirana.

Rezervări la nr. de telefon 0241-481.460