Duminică, 24 aprilie, ora 20.30, Doors Club vă invită să descoperiți fericitul mariaj dintre două chitare și două fermecătoare voci poetice.

Ce înseamnă spectacolul „Omul chitară, femeia poem”… și cine sunt protagoniștii?
„Suntem dintre cei care cred în artă, poezie şi normalitate. Ştim că muzica folk face un serviciu imens poeziei, de aceea, propunem un spectacol în care versul se topește în chitară, întru emoţie, sensibilitate şi iubire. Ştim, de asemenea, că public receptor există. Un public ales şi sensibil care dă un sens strădaniilor noastre.
Aparţinem aceleiaşi generaţii şi aceleiaşi familii spirituale. O poetă şi un cantautor din Bucureşti, Clara Mărgineanu şi Ovidiu Mihăilescu, o poetă şi un cantautor din Constanţa, Amelia Stănescu şi Walter Ghicolescu rostesc despre prietenie şi valori comune, într-un spectacol făcut din dragoste, pentru dragoste.” – Clara Mărgineanu

,,Femeia Poem” este un disc cu recitări şi cântece pe versurile poetei Clara Mărgineanu. Reuneşte piese compuse şi interpretate de-a lungul ultimilor 20 de ani de către: Tatiana Stepa, Gheorghe Gheorghiu, Maria Gheorghiu, Vasile Mardare, Walter Ghicolescu şi Ovidiu Mihăilescu. Eşantionul înregistrat este o mostră a îmbinării dintre versuri şi acorduri sonore.
Clara Mărgineanu este scriitoare şi jurnalist cultural. A publicat 12 volume de versuri şi două volume de publicistică, despre valori şi modele culturale. Este membră a Uniunii Scriitorilor, secţia poezie, din anul 2001.
Duminică, 24 aprilie – o seară în care sensibilitatea, emoția, reveria versului și cântecului vor da culoare inimilor dumneavostră. O reiterare a proiectului „Pariu pe prietenie”, susținut la București, în Club Mojo.

Preţul unui bilet este 25 de lei.
Info și rezervări la 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro