Mare, nisip şi teatru , acestea sunt cele trei ingrediente care îți pot transforma vara într-o experiență nouă şi de neuitat. Faci parte dintr-o trupă de teatru sau nu, îți place teatrul, eşti o persoană comunicativă şi îți faci prieteni uşor? Dacă răspunsul este da , atunci te invităm la prima ediție a festivalului de teatru de la mare, organizat de Trupa Aici împreună cu Asociația cultural artistica TeenTalent : festivalul ” Seathre” care adună laolaltă ateliere de actorie, coregrafie, muzică, improvizație, Arta animației și a teatrului de păpuși, jonglerie, teatru sport, Comedia dell arte…şi asigură experiențe de neuitat . Spune, te bagi?
SEA YOU HERE!
Festivalul propus în cadrul proiectului este un festival de tip BABEL în care au ocazia să se întâlnească tineri care împărtășesc aceași pasiune- teatrul. În urma primei întâlniri de lucru, se vor amesteca participanții astfel încât vom forma 3 trupe noi cu membrii din trupe diferite. Aceste trupe pe perioada festivalului vor lucra alături de actori profesioniști pe o tema propsusă de festival. În ultima zi se va prezenta pe scenă un mini spectacol care reprezintă produsul finit realizat în urma atelierelor de către noile trupe formate în festival.
Taxa de participare este 250 lei pentru participanții din țară și oferim în schimb cazarea, micul dejun, pranzul și transportul de la cazare la locul unde se vor ține atelierele de creație. Taxa de participare pentru cei din Constanța este de 50 lei.

Înscrierea s-a făcut pana la data de 25 iulie 2016.
Pentru detalii

E-mail: seathre.fest2016@yahoo.com

Pagina de facebook: Seathre fest
Persoana de contact: Rosu Tiberiu 0721928118