Acest eveniment face parte din Turneul Național 2 GENTS ”Symphony for Life”

Proiectul „Symphony for Life” își propune creșterea gradului de conștientizare cu privire la importanța educației muzicale în viața comunității prin organizarea de concerte-spectacol, un concept nou și atractiv ce combină elemente ale muzicii moderne (stilul pop) cu frumusețea muzicii clasice, ce creează o ambianță muzicală accesibilă, într-un format care să reprezinte o alternativă la muzica comercială difuzată la radio, TV sau în mediul online.

Organizator – Asociația Happy Faces
Proiect finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale

2 GENTS
este un proiect muzical premium, fondat de doi cunoscuți artiști români: CIPRIAN ROGOJAN [instrumente de precuție; membru fondator al trupei SISTEM] și DORU TODORUȚ [voce; membru fondator al trupei DEEPCENTRAL]. Pe lângă membrii fondatori, acest proiect va aduce pe scenă și alți invitați, soliști sau instrumentiști de înaltă ținută.

EDUARD DABROWSKI – Dirijor
Invitată IRINA BAIANȚ – Soprană

Orchestra și Corul Teatrului Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski”
Maestru cor – ADRIAN STANACHE

Prețuri bilete: 8 lei pentru copii, elevi și studenți, pe baza carnetului de elev/ student vizat la zi; 15 lei pentru pensionari, pe baza talonului de pensie; 20 lei, 30 lei, 40 lei, 50 lei, în funcţie de locul ocupat în salǎ, conform diagramei sǎlii. Mai multe informații despre bilete pe www.tnobconstanta.ro/bilete