Duminica, 23 Aprilie, ora 19.00

Bărbierul din Sevilla (în italiană Il Barbiere di Siviglia ossia L’inutile precauzione) este o operă bufă în trei acte, compusă de Gioachino Rossini în 1816 avându-l ca figură centrală pe Figaro. În unele situații, actul întâi și al doilea se interpretează fără pauză, și sunt luate drept primul act, iar al treilea drept al doilea act. Alte personaje la fel de importante sunt Rosina, Don Basilio, Doctorul Bartolo și Contele Almaviva. Personajele secundare sunt Bertha, Fiorello. Acțiunea se petrece în Sevilla (Spania), la jumătatea secolului al XVIII-lea. Aceasta operă a fost inspirată din nuvela lui Pierre Beaumarchais cu același nume.

Regia artistică

ŞTEFAN MUNTEANU

Scenografia

EUGENIA TĂRĂŞESCU JIANU

Solişti: DANIEL POP Bucureşti, SMARANDA DRĂGHICI, MIHAI IRIMIA Braşov, STEFAN SCHULLER Bucureşti, CONSTANTIN ACSINTE, GABRIELA DOBRE, BOGDAN OCHEŞEL

Conducerea muzicală: GHEORGHE STANCIU

Durată spectacol 2h 30min

Preț: 8 lei pentru copii şi elevi, pe baza carnetului de elev vizat la zi; – 15 lei pentru pensionari şi studenţi, pe baza talonului de pensie şi a carnetului de student vizat la zi; – 20 lei, 25 lei, 30 lei, 40 lei, în funcţie de locul ocupat în salǎ.

Rezervări 0241.481.460