Pianistul Andrei Irimia concertează în Constanța cu noul album „All Strings Attached”
După succesul proiectului Nuit Minimaliste, în care au predominat compozițiile solo și liniile melodice minimaliste, pianistul Andrei Irimia lansează un nou album în această toamnă, un mix complex de pian cu vioară și violoncel.
Noul repertoriu va fi prezentat publicului într-un turneu național, cu o serie de concerte până la sfârșitul anului. Printre orașele anunțate la acest moment se află București, Constanța, Brașov și Sibiu. Albumul al cărui autor este Andrei Irimia include opt piese originale, în care este acompaniat de violonistul Răzvan Păun și de violoncelistul Thibault Solorzano. Muzica de pe „All Strings Attached” este susținută și de o sesiune video live înregistrată în studio, ce poate fi vizualizată aici:
All Strings Attached continuă îmbinarea preponderentă a minimalismului cu muzica clasică contemporană și este o nouă provocare la libertatea de a simți emoţii mai puternice.

Sper ca muzica noastră să ajungă la cât mai multă lume. Cu ajutorul corzilor de vioară și violoncel, piesele de pe acest album au devenit mai profunde. Am lucrat la All Strings Attached în vremuri marcate de instabilitate, pe care le-am trăit cu toții diferit, dar care pentru mulți dintre noi au însemnat emoții și trăiri noi. Ne-a reamintit că totul e schimbător, și că e important ca în orice vremuri să rămânem conectați la rădăcini, la valori și la noi înșine. Albumul poate fi privit ca un paradox, fiindcă deși acest gen de muzică poate amplifica melancolia și dorul, ea este în același timp un catharsis și poate aduce alinare, limpezime, lăsând astfel loc din nou pentru visare, speranță și amintiri frumoase.“, a menționat Andrei Irimia.

Pianistul Andrei Irimia va susține turneul național de lansare a proiectului “All Strings Attached”, alături de violonistul Răzvan Păun și de violoncelistul Thibault Solorzano, în următoarele orașe:

București – Arcub Gabroveni, pe data de 28 septembrie, 2 noiembrie si 8 decembrie.
Constanța –  Centrul Multufuncţional pentru Tineret  Jean Constantin, pe data de 11 octombrie
Brașov – Galeria Ora0 – pe data de 16 octombrie

Sibiu – Sala Oglinzilor – pe data de 20 noiembrie
*Mai multe orașe urmează să fie anunțate ulterior.
Biletele pentru concerte pot fi achiziționate pe Bilete online | Eventbook
Albumul “All Strings Attached” poate fi ascultat în întregime și poate fi descărcat de pe https://andreiirimia.com
Poate fi achiziționat pe suport CD, cât și VINYL în ediție limitată de la https://bit.ly/3QeJs4C.
002B3AAE-B649-469E-8BD9-1F57332872CF