Miercuri 1 martie, ora 17:00 la Muzeul de Artă Constanța va avea loc vernisajul expoziției „Imago Mundi” semnată de artistul plastic ZuZu Caratănase. În deschiderea evenimentului va vorbi doamna Doina Păuleanu (critic de artă, doctor în arte vizuale și directorul Muzeului de Artă Constanța) iar ca invitat special in cadrul expozitiei va fi artistul plastic Florin Stoiciu. Expoziția va fi deschisă publicului toata luna martie.

Texte despre expoziție
„Privind lucrările graficianului Răzvan Caratănase sunt încântat și liniștit să constat că există în arta românească acea continuitate necesară oricărei culturi, pentru că artistul, evident, va duce mai departe flacăra înaintașilor săi prin talentul și măiestria de care dă dovadă, dar și pentru că este înzestrat, fără îndoială, cu acea sensibilitate specifică românilor.
Îl așteaptă un drum greu și plin de piedici iar eu îi doresc să-și mențină alura de alergător de cursă lungă. Dacă va reuși – ceea ce eu cred – va ajunge unul dintre artiștii importanți ai graficii românești.
În timp ce astăzi, în lume, arta excelează prin găselnițe, invenții ieftine, Răzvan Caratănase – cu seriozitate, cu încrâncenare aș putea spune – gravează materia asemenea înaintașilor săi, transformând plăcile gravate în operă de artă de sine stătătoare. De la Dürer, Rembrandt și, la noi, Aman, Răzvan Caratănase se poate înscrie pe linia marilor inovatori.”
Eugen MIHĂESCU (Membru de Onoare al Academiei Române)

„Răzvan Caratănase sau pentru noi toți talentatul și simpaticul ZuZu. (…)
Caratănase este cu siguranță unul dintre graficienii cei mai talentați, nu voi spune ai tinerei generații ci ai graficii românești; pentru că mai ales în domeniul gravurii, un domeniu care a cunoscut o perioadă de eclipsă, oameni talentați precum Răzvan Caratănase aduc un suflu nou și mă bucur că este așa. Stăpânește acest meșteșug al albului și al negrului în timp aș spune chiar suveran și desenul lui, tehnica lui, cultura lui plastică, vizuală sunt de invidiat.
(…) să rețineți că Răzvan Caratănase este un nume al prezentului și al viitorului.”
Răzvan THEODORESCU (academician prof. univ. dr.)