„ Suflet definit”
Expoziție personală-Sandu Maria Gabriela
Palatul Copiilor, Constanța organizează în parteneriat cu Asociația Culturală Wild Art la Galeria de Artă ,,Virgil Coman,, o expoziție inedită de artă plastică „Suflet definit,” curatoriată de dr. Laura Stroe, președinte Asociația Culturală Wild Art.
Expoziția de artă plastică „Suflet definit” dezvăluie publicului creații ale artistei Sandu Maria Gabriela, elevă a Cercului de Arte Decorative din cadrul Palatului Copiilor, Constanța, coordonată de director Mitan Roxana Isabela și profesor coordonator Zoița-Nicoleta Panciu, care, prin răbdare, viziune și îndrumare artistică au reușit să scoată în evidență tehnica și sensibilitatea artistică a tinerei artiste.
Artista Sandu Maria Gabriela afirmă că „Pictura este pentu mine un „dar divin”, cu care Dumnezeu m-a înzestrat încă de la naștere. Compozițiile mele sunt realizate datorită „ inspirației divine” și personajul principal este „ Deva Eme” care mă reprezintă în toate stările mele sufletești”.

Expoziția de artă plastică „Suflet definit”poate fi vizionată virtual începand cu data de 12 mai 2020 pe pagina Palatului Copiilor, Constanța https://roro.facebook.com/pages/category/Education/Palatul-Copiilor-Constanta-1977834722445621/ și pe pagina Galeriei de Artă „ Virgil Coman”- https://www.facebook.com/Galeria-de-Arta-Virgil-Coman-1889146844434561/.
Expoziția de artă plastică „Suflet definit” este promovată de Experiențe Dobrogene, 101știri.ro, Culturaconstanta.ro și ConstanțaCulturală.ro