Un weekend de jazz, expoziții și concerte în superba Vila Suțu

„Montage Events va invita, dupa aproape 20 de ani in cea mai impunatoare si frumoasa cladire din Constanta care va prinde viata noua pe 1 si 2 Iulie in cadrul unui eveniment menit sa te faca sa traiesti o poveste muzicala si vizuala unica.

Live Sessions at Vila Sutu este in eveniment audio-vizual unic care e menit sa incante publicul Constantean si nu numai, reamintindu-le de aceasta bijuterie arhitecturala intr-un context puternic cultural. Vila se va putea vizita in intregime in ambele seri, incepand de Vineri, ora 18:00, un loc perfect pentru o cafea sau un smoothie, inainte de concerte.

Apoi urmeaza doua zile de expozitii, jazz, live-uri, proiectii si seri cu muzica electronica actuala, intr-o incinta care te va absorbi prin frumusetea sa si te va face sa te intrebi despre vremuri trecute.

De partea muzicala se vor ocupa:

– The Groove Garden by Sorin Zlat – Adrian Naidin & The Jazz Band – Andrei Irimia | solo act si multi altii, ajutati de artistii vizuali: – Gili Mocanu, – Muromuro, – Otto Constantin, – Lorena Cocioni, – Lucian Hrisav, – Răzvan Dima

Expozitii de arta si briza marii aflata la cativa zeci de metrii distanta.

O ocazie rara de a vizita aceasta bijuterie care intriga privirile tuturor, iar contextul creat de Montage este cel putin deosebit.

Biletele se gasesc la locatie si pe www.livetickets.ro/bilete/live-sessions-at-vila-sutu.

 

Va asteptam sa ne bucuram impreuna!

557B3C99-93F8-46CA-9D21-E0513D8F384E