Marţi seara am ajuns în faţa teatrului de stat din Constanţa hotaraţi să vedem piesa „Un barbat şi mai multe femei” în interpretarea Magdei Catone şi a lui Claudiu Bleonţ nu mare ne-a fost mirarea să gasim în faţa teatrului foarte mulţi spectatori, care ca şi noi işi doreau să-i vadă pe cei doi actori.

Am descoperit cu stupoare că nu mai sunt locuri disponibile în sală şi plini de tristeţe am hotarât să incercăm sa mergem la teatru într-o altă seară de festival, moment în care organizatorii au anunţat ca d-nul Bleonţ o să joace încă o dată piesa începând cu ora 22.30.

Pe aceasta cale, le mulţumim celor doi actori care au oferit o a doua reprezentaţie, sala a fost plină, cei doi au interacţionat cu publicul, iar interpretarea a fost magistrală.

Felicitari celor doi actori, dar şi organizatorilor!

Dar despre ce e vorba în piesă? Mai jos gasiţi câteva cuvinte depre povestea piesei, dar şi despre povestea celor doi actori în actul creativ al acestei puneri în scenă.

„Povestea a început în urmă cu aproximativ treizeci de ani, când Magda şi Claudiu s-au cunoscut pe un şantier din Bucureşti, ajutând la construirea unui nou bloc din Militari, clădire care va fi mărturie a unei lungi şi frumoase prietenii. S-au reîntâlnit la facultatea de teatru, amândoi debutând la Teatrul de Comedie în anii de studenţie. După absolvire, s-au îndreptat spre Teatrul din Petroşani, teatru în care s-a născut pentru prima oară un spectacol ce dăinuie şi astăzi, ca mărturie vie a legăturii dintre ei – Un bărbat şi mai multe femei.

Piesa abordează, într-o manieră comică, eternul conflict dintre bărbat şi femeie, bazat pe lupta pentru supremaţie în relaţiile de cuplu. Care sunt şansele unui bărbat timid în faţa uneia sau mai multor femei, care, prin diverse forme de abordare, reuşesc să-şi atingă scopul?

Nu rataţi următoarea reprezentaţie a acestui spectacol care vă va aduce zambetul pe buze şi vă va face să vă întrebaţi: Până la urmă, cine conduce? Bărbatul sau femeia?”